Meet our members: Charlotte

 

Voor Charlotte, Chester&Fields lid van het eerste uur, is haar rol als personal development coach haar op de lijf geschreven. In de wieg gelegd voor een job als coach, kunnen haar klanten rekenen op haar natuurlijke empathie én haar energie. Ze heeft steeds goed advies te geef. Een sympathiek gesprek met deze ‘kleine maar sterke’ vrouw, tussen een van haar vele meetings in.

Wat doe jij als personal development coach?

Ik probeer mijn energie te stopppen in het begeleiden van mensen die keuzes op studievlak of in hun professioneel leven moeten maken. Dit met hulp van expertentools en via een aanpak op maat. Een paar voorbeelden van mijn dagdagelijkse activiteiten? Thesiscoaching, het oefenen voor jobinterviews, het optimaliseren van CV’s en solliciatiebrieven. Op basis van de kracht van ‘co-active coaching’ staat de persoonlijk en professionele groei van mijn klanten centraal in wat ik doe.

Waarom coworken?

Ik ben altijd gesteld geweest op het gezelschap van mensen, dat laadt me op en voedt me. En gezien mijn job een vrij eenzame bezigheid is , was het voor mij vanzelfsprekend om een werkomgeving op te zoeken waar ik als het ware ‘collega’s’ kan ontmoeten.

Waarom Chester&Fields?

Er is dat vleugje magie dat de andere coworkingruimtes die ik bezocht niet hadden: ik voel me hier thuis, in een rustige omgeving, en tegelijk in het stimulerende gezelschap van eigenaar Nathalie en de andere coworkers. Voor mij is dat een cocktail die me energie geeft en die essentieel is voor mijn job.

Je ‘magisch’ mantra?

« Jij denkt en droomt erover. Ik geloof erin ». Dit vanuit de overtuiging dat met de juiste instrumenten iedereen in het leven wat hij of zij wenst kan veranderen.

5 X Charlotte achter de coach?

. lopen of wandelen : wandelen

. bier of wijn: wijn

. hond of kat : kat

. film of boek: film

. binnen of buiten: buiten

Related

Chester&Fields neemt natuurlijk deel aan de Coworking Week. Ontdek gratis ons 'boutique coworking' concept van 23 tot 30 oktober, en/of schrijf je in op onze 'speed dates'!
Van de zakenbank tot een start-up: Simon heeft het bankmilieu ingewisseld voor zijn adviesbureau, Tandem Capital Advisors.
Meet Pekka from Helsinki who just joined us: he describes  himself  as a geek with social skills. He seems to be into Star Trek and 'korvapuusti'... We want to know more!