Meet our members: Guillaume

Meet our Chester&Fields coworkers

Meet coworker Guillaume: hij pendelt regelmatig tussen Riga en Brussel. Zijn job gaat van werken voor een innovatief brillenmerk met de toepasselijke naam IZIPIZI (we like!) tot de digitalisering in de accountantsector, zonder zijn vrijwilligerswerk in India via ICHEC te vergeten. Innovatie is zijn handelsmerk, mensen en projecten connecteren zijn magische gift. Let’s meet up met deze cowerkende duizendpoot.

Wat doe je?

Mijn werk is zeer uiteenopend, maar heeft één gemene deler: ik ben gepassioneerd door innovatie, probleemoplossend werken en de verbindingsman zijn tussen projecten en mensen. Wanneer ik in België ben werk ik voornamelijk in digitalisering in de accountantsector. De rest van de tijd bouw ik menselijke bruggen tussen de Benelux en de Baltische staten, ik identificeer mensen en competenties zeg maar. Ik vertegenwoordig op de Baltische markt onder meer innovatieve merken zoals het brillenmerk IZIPIZI.

Waarom cowork je?

Mijn vaste stek is Riga, maar ik ben vaak in België voor meetings voor mijn diverse activiteiten. Dus heb ik geen vast kantoor in België nodig. Maar wel een uitvalsbasis met menselijke contacten en een waar ik ideeën, ervaringen en competenties kan uitwisselen.

 

Waarom Chester&Fields ?

De eerste reden is van praktische aard: de ligging (vlakbij mijn buurt waar ik opgroeide en op een steenworp van Merode, een van de beste connecties qua openbaar vervoer in Brussel). De tweede reden: het unieke en gepriviligieerde karakter van deze locatie geeft me, bij elk bezoek, de nodige inspiratie en comfort om te slagen in wat ik onderneem. Naast een bureau dat baadt in het daglicht, en de stillere hoeken om wat afstand te nemen van de waan van de dag, heeft Chester&Fields een community van integere, vastberaden en gedreven mensen.

Je magisch mantra?

Tijd verliezen met klagen brengt geen raad.

5X Guillaume achter de business man ?

  • Koken of uit eten gaan: koken
  • Bier of wijn: wijn
  • Kunst of sport: kunst
  • Film of boek: boek
  • Bic of balpen: balpen !

Related

Chester&Fields neemt natuurlijk deel aan de Coworking Week. Ontdek gratis ons 'boutique coworking' concept van 23 tot 30 oktober, en/of schrijf je in op onze 'speed dates'!
Van de zakenbank tot een start-up: Simon heeft het bankmilieu ingewisseld voor zijn adviesbureau, Tandem Capital Advisors.
Meet Pekka from Helsinki who just joined us: he describes  himself  as a geek with social skills. He seems to be into Star Trek and 'korvapuusti'... We want to know more!